Varsler i Spill- og Ikke forstyrr-modus

Hvis du har Kaspersky Password Manager installert på enheten din sammen med Kaspersky, og Spill-modus eller Ikke forstyrr-modus er aktivert, vises ikke Kaspersky Password Manager-varsler når du kjører et program i fullskjermmodus, spiller et spill, har en videosamtale eller ser på en film. Etter at du har avsluttet Spill-modus eller Ikke forstyrr-modus, viser Kaspersky Password Manager deg alle varslene om hendelser som skjedde mens du var opptatt. Meldinger om hendelser som ikke er relevante lenger, vises ikke.